Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BUG] Pointshop 2 icons don't load in on join.
#1
This is a very specific bug... When you first join the server, Pointshop 2 specific icons don't load. They show up as missing textures. It loads correctly once you sit through a map change, though. Not a high priority fix (and maybe one I should send to the PS2 dev) but still weird.

Pictures: Pre-load https://i.imgur.com/XE6U7PL.jpg Post-load https://i.imgur.com/nBRqKOG.png
Reply
#2
Try waiting longer after opening gmod to join the server, I bet addons haven't finished mounting by the time you connect. If that doesn't work, subscribe to this addon:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...=439856500
[Image: horizontal-design-element-3.png]
Productivity nerd, tech handyman, professional inner demon puncher
Prophunt nerd, August 2016 - July 2020
[Image: sig-2551.png]
Contact at RussEfarmer#4738
Reply
#3
Took the words right out of my mouth. Yes do what Russ said and it should fix it.
4/8/20-1 year of staffing TTT
[Image: b_560x95.png]
Reply
#4
He said its working fine now, but I told him to just do what Russ said if this happens again.
Reply
#5
Rejoining the server or restarting the game sometimes fixes it for me
[Image: images?q=tbn%3AANd9GcStOsU9OPLILDf48fYDg...J&usqp=CAU]
Reply
#6
sorry idk what you're talking about man, pointshop two is one of the best addons and works perfect,
[Image: rdm-corp-squarelogo-1446787792629.png]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    This is Dinkleberg's GMod, a gaming community based in Garry's Mod. We have a Trouble in Terrorist Town, Prop Hunt, Murder, and Deathrun Server. Come check them out sometime.